Cautare

7364 de rezultate pentru "numar telefon informatii" (4.92 secunde)
In cazul de fata, preluarea unui lucru spus in treacat de mine si accentuarea lui prin titlu m-au facut sa cred ca Dan Andronic are informatii in plus decit mine despre ce urmareste Operatiunea Binomului Klaus Iohannis - Sistem. L-am gasit cu greu la telefon.
Agentia de turism are obligatia sa va furnizeze informatii referitoare la localitatea de destinatie, ruta de parcurs, mijloacele de transport utilizate, caracteristicile si categoria acestora.
Noul telefon Allview Soul, de productie romaneasca, are caracteristici remarcabile.Asa cum am precizat mai sus, este un telefon unibody, elegant, foarte usor (are doar 129,4 grame!) si ultraslim. ... Mai multe informatii gasiti si la www.allview.ro/soul sau http://www.youtube.com/watch?v=l0MZWWOa0TQ.
- prin expedierea catre Secretariatul Targului ([email protected]) a unei cereri de acreditare care sa includa urmatoarele informatii: numele si datele de contact ale institutiei (telefon, e-mail), numele si datele de contact ale jurnalistilor pentru care se doreste acreditarea (telefon mobil, e-mail) si specializarea editoriala (daca este cazul);
Luni-Duminica 10:00 - 22:00 Informatii si rezervari petreceri copii Telefon mobil: 0741 139 946 / 0753 037 114 / 0742 111 113 Telefon fix:
(Uite, eu nu am alerta al messenger-ul de facebook pe telefon.
Exista si multe marturii, chiar daca intr-un numar mai mic, din partea asa-numitilor contactati. ... Ne-am putea gandi ca acest mare numar de marturii ar putea fi cauzate de iluzii, halucinatii sau sugestie intensa. ... Dar aceste explicatii si consideratii nu pot explica intregul numar de marturii si amploarea fenomenului OZN.
Potrivit surselor noastre din PNL, profitand de naivitatea si situatia financiara precara a oamenilor de la sate, Roberta Anastase a platit un numar impresionant de locuitori din Filipesti si Magurele pentru a protesta la Ploiesti.
Totodata liberalul s-a remarcat printr-un numar de 60 de declaratii politice facute si 30 de proiecte de lege initiate.
Initiativa guvernului vine pe fondul declaratiilor facute de presedintele Traian Basescu, saptamana trecuta, care atragea atentia ca este nevoie urgenta de trimiterea in somaj a unui "mare numar" de functionari din aparatul de stat, care sunt "inutili", el mentionand, in acest context, un procent de 20 si precizand ca guvernul trebuie sa se grabeasca in acest sens.
In favoarea lui Traian Basescu s-au pronuntat un numar de 5.091.432 de alegatori, in timp ce pentru contracandidatul sau, Mircea Geoana, au optat 5.004.506 cetateni cu drept de vot.
•PSD+ACD = 65% •Transpus in numar de mandate care ar reveni coalitiei: ... Asa cum se poate observa, chiar intr-un scenariu foarte optimist, PSD va avea pierderi dramatice intr-un scenariu paritar cu PNL, un numar considerabil din actualii sai parlamentari (43) riscand sa nu mai fie alesi.
"In 2004 am ramas acasa, desi am obtinut cel mai mare numar de voturi din judet" Senatorul Gheorghe Pop este candidatul Uniunii Social-Liberale pentru un nou mandat in Senatul Romaniei pe Colegiul nr.2 Jibou - Zalau.
Creditele date pe banda rulanta, in multe dintre cazuri, si inlesnirea conditiilor de creditare au dus, asa cum era de asteptat, la un numar considerabil de restantieri.
O pondere mai mare la efectivul de bovine o are o societate din Segarcea care are un numar estimativ de 200 de capete, in scadere fata de anul trecut.
Potrivit Raportului curent conform Regulament 13/2004, Liviu Scarlat in calitate de presedinte al Consiliului de Administratie la SC Mangalia SA, cumpara de pe piata un numar de 121.500 actiuni ale SC Mangalia SA, la un pret mediu de 1800 lei/actiune (aproximativ 218,7mil.
Primaria Galati a transmis un avertisment catre un numar de 105 asociatii de locatari din municipiu, instiintindu-le asupra faptului ca pina la sfirsitul lunii viitoare trebuie sa depuna la sediul institutiei documentatia necesara pentru infiintarea asociatiilor de proprietari si sa inainteze dosarele respective la Judecatorie in scopul obtinerii personalitatii juridice.
Inspectorii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Galati au aplicat in primele 8 luni ale acestui un numar de 1.789 de sanctiuni in valoare totala de 1.643.100 de lei societatilor prinse pe picior gresit.
Ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea, a declarat marti ca, desi in scrisoarea de intentie cu FMI nu este specificata dimensiunea reducerilor de personal, angajamentul de scadere a cheltuielilor salariale cu 0,6% din PIB va prespune un numar mare de personal disponibilizat.
A aparut priml numar pe print al publicatiei CERTITUDINEA, al carei creator este jurnalistul si scriitorul Miron Manega.
google-analytics.com